Boom LED ´pásov

LED osvetlenie ponúka skutočne široké možnosti využitia, má mnoho foriem a veľa výhod nielen pre životné prostredie ale aj pre zákazníkov, ktorí vďaka využívaniu smart LED osvetlenia šetria nemalé financie.

Jednou z možností širokého využitia sú praktické LED pásy, ktoré nájdu uplatnenie v domácnosti, v obchodných, nákupných centrách, v hoteloch, baroch, reštauráciach a v každom priestore, kde sa hodí náladové osvetlenie.

digital-led-strip-lights-2103022_640

Ponuka led pasy Vám predstavuje širokú kolekciu LED pásov, ktoré sa predávajú spravidla v 5 m rolkách a ich využitie je mnohostranné aj vďaka tomu, že sa dajú v perforovanom mieste ľubovoľne nastrihať. Po nastrihaní v rozmeroch 2,5 – 10 cm si ich ľubovoľne spojíte a využijete aj na ťažšie dostupných miestach. Ponúkané pásy sú na 12V a 24 V v ponuke aj stmievateľné.

LED pásy majú mnoho technických parametrov, azda najdôležitejší je ich rozlíšenie podľa farby svetla – v ponuke nájdete teplú, neutrálnu a studenú bielu farbu, pútavé sú aj profesionálne LED pásy v ružovej, zelenej a žltej farby, ktoré majú využitie na reklamné účely, v obchodoch a vo výkladoch.

Parameter IP ochrany vyjadruje ich odolnosť voči prachu, vlhkosti a vonkajším vplyvom – ponuka obsahuje širokú kolekciu, ktorá je vhodná na vonkajšie aj vnútorné využitie.

Veľkou výhodou ponúkaných LED pásov je ich ľahká manipulácia, všetky majú na spodnej strane samolepiacu fólie vďaka ktorej si ľubovoľne nastrihané pásy nainštalujete tam, kam potrebujete.

Ich napájanie je pomocou 12V alebo 24V zdroja, odborníci Vám poradia počítať vždy s rezervou 15-20%, aby ste si zachovali čo najdlhšie životnosť zdroja.

Najčastejšie využitie LED pásov v domácnosti je osvetlenie kuchynskej linky, nábytku, sadrokartónových podhľadov, poličiek a ťažšie dostupných rohov, ktoré vďaka podsvieteniu získajú nový rozmer.

kitchen-4043098_640

Určite Vás zaujme aj ponúkaná predĺžená záruka až 5 rokov, odborné poradenstvo, široká ponuka variabilne využiteľných foriem LED osvetlenia.

Zasvieťte si aj Vy moderným trendom formou LED osvetlenia.